Zgjidh sot zanatin që të pëlqen për të hapur dyert e së nesërmes.
Instituti Profesional ATC...
Shef Kuzhine
Ne ju ofrojmë gjithçka për t’u bërë Shef KUZHINE , për këtë duhet vullnet dhe dëshirë që të bëheni lideri i kuzhinës.
Kuzhinier
Kursantëve u jepet mundësia të praktikojë qindra lloje gatimesh në laboratorët tanë te të cilët janë të kompletuar me të gjitha pajisjet me profesionale të kuzhinës.
Teknik Kompjuteri & iT
Teknologjia kompjuterike është fusha që ka përparuar më së shumti të paktën këto 20 vitet e fundit.
Pastiçer
Kursantëve u jepet mundësia të praktikojë shumë lloje ëmbëlsirash në laboratorët tanë te të cilët disponojnë të gjitha pajisjet e nevojshme.
Menaxher Biznesi
Të menaxhosh një biznes, kërkon aftësi dhe eksperiencë...
Elektriçist
Elektriciteti ka evoluar shumë që prej krijimit të tij shumë vite më parë ku në këtë fushë janë patentuar me qindra shpikje të cilat i kanë dhënë një shtysë të madhe zhvillimit global dhe ka ndikuar shume ne permirsimin e jeteses per njerezit saqe sot asgje nuk mund të konceptohet pa elektricitet.
Autoservis
(Motorist, Xhenerik, Elektroauto)
Web Dizajner
Të dizenjosh, mirëmmbash apo menaxhosh faqet e internetit në ditet e sotme, kërkon të kesh njohuri në gjuhë të tilla si, HTML, CSS dhe në fushën e programimit Web.
Grafik Dizajner
Dizajni grafik hyn në llojin e arteve i cili shfrytëzohet me kombinimin e tipografisë, ilustrimit, fotografisë dhe shtypit, me të cilën me kombinim vizual, prezanton ndonjë ide apo porosi, me qëllim të informimit, vërtetimit apo edukimit...
Teknik Elektroshtepiake
Temat e programit të këtij kursi i japin shumë vlerë pasi kombinohet më së miri teoria me praktikën të cilat zhvillohen në mënyrë intensive për një vit pa ndërprerje në laboratorët tanë dhe praktikën profesionale intensive në serviset partnere...
Stilist (rrobaqepësi)
Një stilist veshjesh, gjithashtu stiliste e modës, është një konsulent që zgjedh veshje për tipare editoriale të botuara, fushata reklamash të shtypura ose reklamuese televizive, video muzikore, shfaqje koncertesh dhe shfaqje publike të bëra nga të famshëm, modele apo figura të tjera publike.
Gjuhë të huaja
Rregjistrohuni në një nga kurset e gjuhës angleze, gjermane dhe italiane.

Kurse tre mujore

Kjo kategori kursesh ka një kohëzgjatje 3 mujore dhe ju pajis me njohuritë që kërkon tregu i punës...

Hidraulik

Montazhier

Barist

Teknik Kompjuteri & iT

Fotograf

Kuzhinier

Picier

Topograf

Kameraman

Anglisht

Gjermanisht

Italisht


Due to an error, potentially a timed-out connection to Twitter, this user's tweets are unable to be displayed.

Rregjistrohuni tani pranë qëndrës sonë!

Kliko në butonin më poshtë për të parë me detaje ofertat tona...

Apliko tani »